Dönüşüm Programı

Sahip olduğun gücü hatırlatmak, potansiyelini fark etmek, kendinle ve dolayısıyla dış dünyayla daha mutlu ve kuvvetli bir ilişki kurmak istiyorsan, Dönüşüm Programına hoş geldin!

Günlük Egzersizler

Her gün, duygusal dayanıklılığını ve farkındalığını geliştirmene yardımcı olacak ayrıntılı konu anlatımları ve keyifli egzersizler

Çalışma Ajandası

Kendi üzerinde çalışırken daha iyi odaklanabilmen ve deneyimlerini daha kuvvetli bir şekilde içselleştirebilmen için bastırılabilir PDF çalışma ajandası

Ses Dosyası

Gücünü hatırlatması adına program sürecine günlük olarak eşlik etmesi için özel olarak hazırlanan bir adet ses dosyası

Dönüşüm-Programı-Devices

Merhaba!

Bu yolculukta sana arkadaşlık edeceğimiz için çok heyecanlıyız!

İçinde öyle bir güç, öyle bir potansiyel var ki, bunu sana hatırlatmak için sabırsızlanıyoruz. Hatırlatmak diyorum çünkü her birimiz, inanılmaz güçlere sahip, muhteşem varlıklar olarak dünyaya geldik. Zaman içerisinde, toplumun değer yargılarıyla, çevremizin eğip bükmesiyle, kendimize söylediklerimizle, öğrenilmiş çaresizliklerimizle ve daha birçok dış etkenle içimizdeki gücü körelttik. Kullanma kılavuzunu kaybettik anlayacağın…

Bu programla birlikte aslında kim olduğunu yeniden keşfedip, sahip olduğun o muhteşem potansiyeli hatırlayacak, hayatının kontrolünü ve kendi gücünü eline alacaksın.

Hazırsan ver elini, macera başlasın!

Neler yapacağız?

Program akışına göz atmak için modüllerin üstüne tıkla!

Kendinle ilgili sahip olduğun inançları tespit edecek, çarpıtılmış inançları değiştirerek yerine daha sağlıklı ve gerçekçi inançlar yerleştireceksin.

Kendinle ilgili odağını negatiften pozitife kaydırarak, olumlu versiyonunda tutmayı, başarılarını sahiplenmeyi, hatalarına şefkatle yaklaşmayı öğrenecek, iyi olduğun alanları, özellikleri keşfedecek, sana iyi gelen anlarda durmayı deneyimleyeceksin.

Olmak istediğin hal için yeniden rota tasarlayacak, eleştiriyle başa çıkmayı, doğru şekilde istemeyi öğrenecek, konfor alanından çıkmak için zarif adımlar atacak ve ihtiyacın olduğunda sana güç veren araçları keşfedeceksin.

Bu programın sonunda...

Sarsılmaz özgüven

İçindeki muhteşem potansiyeli keşfedecek, kendine olan güvenini pekiştireceksin.​

Öz sevgi ve öz kabul

Kendini daha yakından tanıyacağın sürprizlerle dolu bu yolculukta, kendine yapıştırdığın göreceli sıfatlardan kurtulacak, kendini olduğun gibi seveceksin.

Şefkatle korunan sınırlar

Kendi alanını koruyup ondan keyif almayı, gerektiğinde "hayır" demeyi öğrenecek, mutlu olmak için sadece kendine ihtiyacın olduğunu anlayacaksın.

Sosyal hayatta başarı

İnsanlarla daha rahat iletişim kurabilmek için ihtiyacın olan donanımı edineceksin.

Konfor alanından çıkış

Konfor alanından zerafetle çıkacak, öğrendiklerini teorik birer bilgi olmaktan çıkarıp hayata geçirebileceksin.

Macera başlasın!

Bize Katılanlar Anlatsın

İşte katılımcılarımızın yorumlarından bazıları!

Dönüşüm Programı

429,00 (KDV dahil)